Hammarby - BP resan till det blå?

Med en kraftsamling från Bajen Fans K-holm och Nyköping ihop styrdes kosan mot Tjockhult och Söderstadion. Go stämning på en full buss men många nervösa ansikten med tanke på tabelläge och spelkvalité för vårt lag.

I bussen fanns en gammal Bajenhjälte: Thomas Sjöberg som spelade i Bajen på 70-talet. Gjorde bla tunnel på Janne Möller i MFF en match. Samtida med Br Ohlsson, Matte Werner, Tom Turesson mfl.
Stort att få ha med Thomas på bussen.



Thomas Sjöberg i sin glans dagar.

Bajen Fans fyllde 30 år och hade en skön tillställning på slakthusområdet. Musik, intervjuer och utställningar av bilder och gamla tischer. Biran smakade också bra.

Sedan började matchen och blev det godnatt! BP tog initativet omgående och precis som mot Degerfors spelade Bajens försvar på en div 2-3 nivå. Inte en målchans för hemmalaget i första och det blev inte bättre förräns det var försent. Simon Helg stänkte in 1-2 med 4-5 minuter kvar och då är det ju så dags, eller?

Nää, fy fan på ren svenska för rädda, ängsliga Bajen som nu definitivt är insyltade i kvalträsket. Jag plåtade en del men avstår att lägga ut bilder av humanitära skäl eftersom de flesta av oss antingen var röda i plåten av ren frustration eller stod med tårar i ögonen.....

Ett stort TACK till Bajen Fans Katrineholm som än en gång genomförde en bra resa. Nästa säsong kan det bli derbyn mot City på Tunavallen - om det går helt åt h-e.
Men "Every cloud has a silver lining" som britterna så klämmigt brukar säga men just nu känns det mesta bittert, eländigt och stört.

//Mull

 


Kommentarer
Postat av: kocken

ja jävlar, då kommer den gamla ramsan till användning igen..k...en, b..len tunavallen..bra resa med ett bittert slut..tuffa tider..

2011-09-19 @ 06:33:58
Postat av: Fritz

En fantastisk resa, även denna gång.



En av höjdpunkterna, för min egen del, var när Thomas Sjöberg (ja, han åkte med i vår buss) gav sin gigantiska Bajenflagga till min 10-årige son efter att bussdeltagarna kollektivt samlat ihop till ett medlemskap i BF åt Thomas.



Min grabb blev lyrisk. Och ännu mera lyrisk när han nästa dag läste om Thomas i Bajenarkiven som finns online. Ännu en sannhistoria som slår fast att "historien är grunden för framtiden". Sådant är fint, och ska tas varas på.

2011-09-21 @ 00:09:52
Postat av: Farsan

FORZA SJÖBERG!!!



//Farsan

2011-09-23 @ 12:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback